RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIF-ran i Tromsø

Sist oppdatert:
Ole Martin Årst scoret, men linjedommeren sa nei. Dermed fikk Vålerenga tre poeng i Tromsø. Se episoden, samt alle Tippeliga-målene her på FXTV!LES: Solér avviser Doffen-rykter LES: Storbæk gjentok historien LES: Her er den nye Start-treneren

Stabæk og Sandefjord gjorde sitt for å få opp scoringstallene i årets Tippeliga med henholdsvis fire og fem mål på hver av de to nyopprykkede lagene.

For Stabæk betyr det at sesongens første hjemmeseier endelig kunne noteres, for Sandefjord betyr det at sesongens største seier er i boks.

Samtidig kunne hvalfangerlaget bevise at de er bedre enn det de fikk vist på Ullevaal i forrige serierunde, og brått er det nedrykkstippede laget igjen på den øvre halvdel av tabellen.


Gå hit for å se målene fra den 13. Tippeliga-runden på FXTV

Av de mer meritterte lagene fortsetter Start-problemene. En god omgang i Skien var ikke nok, og Odd vant 2-0 etter et tidlig mål av Espen Ruud og et i sluttsekundene av Fernando de Ornelas.

Rosenborg imponerte heller ingen med sitt spill hjemme mot Fredrikstad, men Mikael Dorsins heading var nok til at Fredrikstads vinnerrekke mot trønderne (på to kamper) ble stoppet.


Her ser du Tippeliga-tabellen

Alle kampene søndag:

Odd Grenland – Start 2-0
LES: Solér avviser Doffen-ryktene
LES: Bjørnebye får det vanskelig
Verst mulig åpning for Bård Wiggen i hans debut som vikarierende Start-trener. Kun snaue syv minutter var spilt da Espen Ruud headet inn 1-0. Start tok seg opp i andreomgangen, men fikk svi da de kastet alle mann i angrep mot slutten, og Fernando de Ornelas satte iskaldt inn 2-0 for hjemmelaget i kampens siste minutt. Skiens-laget tok dermed tok sin første seier på seks kamper.

Rosenborg – Fredrikstad 1-0
LES: Uforståelig Johnsen-salg
LES: VM-vraking tente Dorsin
LES: Johnsen hyllet
En nitrist førsteomgang på Lerkendal, og pausen kunne ikke komme for tidlig. Etter hvilen tok spillet seg noe opp, og etter en time fant Øyvind Storflor en totalt umarkert Mikael Dorsin ved bakerste stolpe, og svensken headet inn leder- og vinnermålet. Frode Johnsen fikk de siste 15 minuttene for RBK, men tross én megasjanse, stoppet storscorerene på seks seriemål i år.

Sandefjord – Molde 5-2
LES: Erstatterne gjorde jobben for Sandefjord
LES: Mini-krise i Molde
Sandefjord gikk fullstendig amok hjemme mot et meget tafatt Molde-lag. Tross kraftig press før pause, måtte hvalfangerlaget nøye seg med 2-1 til hvilen, men deretter var det ren plankekjøring. Tommy Knarvik, Fredrik Thorsen og debutant Birger Madsen scoret i 2. omgangen, og Sandefjord fikk dermed sin største seier for sesongen med småpene 5-2.

Stabæk - Ham-Kam 4-0
LES: Forbannelsen brutt
LES: Målkongene
HamKam landet ettertrykkelig etter forrige rundes 4-0 over tabelleder Brann. Stabæk inviterte til fest, og ga seg ikke før kuleramma viste fire baller bak sesongdebutant Svein Inge Haagenrud i HamKam-målet. På toppen av det hele – raderparet Páll Gunnarsson/Nannskog var tilbake i gammelt slag, scoret to mål hver, og topper dermed toppscorerlista.

Tromsø - Vålerenga 0-1
LES: Vålerenga heldige på Alfheim
LES: Storbæk gjentok historien
Ole Martin Årst var sikker på han hadde gitt hjemmelaget ledelsen da han satte ballen over Árni Gautur Arason rett før pause, men Terje Hauge annullerte for offside – feilaktig, skulle tv-bildene senere vise. I stedet skulle det bli Jarl-André Storbæk som ble dagens mann med et utsøkt frispark etter en times spill. VIF er dermed bare tre poeng unna andreplassen, TIL fortsatt sist.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere