RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIF-sjef raser mot kjøperykter

Foto: Cornelius Poppe (Scanpix)
Sist oppdatert:
- Vi skal overhodet ikke kjøpe to nye spillere neste uke, sier en forbannet VIF-direktør Kjetil Siem.

I lørdagens utgave av Aftenposten står det at Siem i løpet av neste uke håper å ha klar to nye Vålerenga-spillere.

Det gjør VIF-direktøren forbannet.

Motsatt
- «På ingen måte» svarte jeg da jeg fikk spørsmål om vi skulle hente inn to nye spillere neste uke. Så skrives det motsatte. Det blir så feil signal i forhold til virkeligheten. Her prøver vi å være åpne. Så skjer dette. Det gjør meg forbannet. Det er fryktelig irriterende, sier Siem til TV 2 Nettavisen.

- Nå har jeg måttet sende tekstmeldinger til alle spillere, styreledere og trenere for å forklare meg. Og hvordan skulle vi egentlig få kjøpt nye spillere neste uke? Overgangsvinduet åpner ikke før i juli. Så går vi i ferie, og starter først opp igjen i slutten av juli, legger han til.

Det har lenge vært kjent at Vålerenga er interessert i Daniel Braaten, men Skeid-spilleren vil helst til utlandet. Derfor ligger den overgangen stille akkurat nå.

Tirsdag
- Det som er fakta, som jeg ikke har fortalt før, er at vi skal ha et møte førstkommende tirsdag. Da skal vi diskutere om vi har råd til å kjøpe nye spillere, og vi skal også ta en vurdering med trenerteamet rundt dette spørsmålet, sier VIF-direktøren videre.

- Men selvfølgelig, som profesjonell klubb er vi alltid på alerten, og holder oss à jour med det som skjer. Vi har jo en skadd keeper. Så det er klart vi diskuterer ting, men derfra og til å bekrefte at vi skal ha to nye spillere. Håpløst, sier Siem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere