(iOslo.no) Det er ennå usikkert hva som vil skje med fremtiden til Tromsø-spiss Sigurd Rushfeldt. Nordlendingen har avtale med klubben ut denne sesongen, men partene er ikke kommet til enighet om forlengelse.

I vinter da Brann flørtet med Tromsø om Rushfeldt kom også Vålerenga på banen.

- Tok kontakt
- Vi tok kontakt med Tromsø i vinter da Brann holdt på å flørte med Rushfeldt, men vi hadde ikke tatt stilling til om det var aktuelt. Vi hørte bare med Tromsø om det i det hele tatt var aktuelt å selge, sier sportsdirektør i Vålerenga Jan Erik Aalbu til iOslo.no.

Etter det iOslo kjenner til skal også Strømsgodset ha meldt sin interesse, men for Tromsø sin del var det altså ikke aktuelt å selge uansett.

- Jeg tror jeg tar hardt i hvis jeg sier at jeg brukte to minutter på den henvendelsen, sier Aalbu.

- Fornøyd med spillergruppen
Sportslig og administrativ leder i Tromsø ønsker ikke å kommentere saken.

- Nå er Tippeligaen i gang og vårt fokus er å fortsette å ta poeng. Det som har skjedd er historie og jeg ønsker ikke å gi noen kommentar, sier Kræmer til iOslo.no.

Aalbu har selvsagt registrert at spilleren og Tromsø ikke er kommet til enighet om en forlenget avtale, men ønsker ikke å si stort om det er aktuelt for VIF å prøve seg igjen på spilleren til sommeren.

- Nå er vi veldig godt fornøyd med den spillergruppen vi har og overgangsvinduet er stengt. Når det åpner igjen til sommeren får vi se hva vi skal gjøre, sier Aalbu.

Les flere nyheter på iOslo.no.