Gå til sidens hovedinnhold

VIF-stjerner ute mot FFK

To av Vålerengas beste spillere kan ikke spille mot Fredrikstad.

VALLE (Nettavisen): Både Lars Iver Strand og Daniel Fredheim Holm mister mandagens kamp i Østfold på grunn av skader. Strand har slitt med en lårskade nesten hele sesongen, men var ventet tilbake til FFK-kampen.

Midtbanespilleren fikk imidlertid føling med skaden igjen denne uka, og er dermed uaktuell. Fredag trente han kun alternativt med løping og styrketrening på Valle.

- Det begynte bra etter ferien under samlingen på Fagernes, men jeg fikk føling med skaden igjen da jeg slo en langpasning tirsdag. Jeg kan derfor ikke spille mot Fredrikstad, men håper å være tilbake mot Stabæk neste helg, sier Strand til Nettavisen.

Daniel Fredheim Holm var ikke en gang til stede på treningsfeltet med lagkameratene fredag. Han går mest sannsynlig også glipp av kampen mot plankebylaget.

- Den kommer trolig for tidlig for meg, men jeg tror det er realistisk å si at jeg kan rekke Stabæk-kampen, sier han om fotskaden sin.

Tippeliga-runden starter med Bodø/Glimt-Rosenborg fredag, fortsetter med fem kamper lørdag og avsluttes altså med Fredrikstad-Vålerenga mandag. Søndag spilles ingen Tippeliga-kamper grunnet EM-finalen mellom Tyskland og Spania.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Kommentarer til denne saken