RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIF-talentets mareritt

Sist oppdatert:
Mohammed Fellah sliter med å komme tilbake til fotballbanen etter det tyrkiske overfallet for over ett år siden.

(iOslo.no) Vålerenga-spilleren brakk beinet etter en stygg takling i G18-landslagets kamp mot Tyrkia i Drammen i fjor høst.

Leggen i vinkel
Skaden VIF-talentet pådro seg mot tyrkerne var så makaber at Fellah ikke har orket å se bildene av beinet etter den stygge taklingen.

- Leggen sto i rett vinkel. Jeg måtte selv bøye den tilbake etter den stygge taklingen, fortalte unggutten til Nettavisen 30. august i fjor.

Under kniven igjen
Fellah ble operert umiddelbart etter beinbruddet i Drammen, men rehabiliteringen har ikke gått som Oslo-gutten håpet. Nylig måtte han under kniven igjen.

- Det er en kjent sak at den type brudd Fellah pådro seg er kompliserte og gror sakte. Fellah ble aldri helt bra igjen og måtte derfor operere på nytt, sier medisinsk koordinator Eirik Bjærke til vif-fotball.no og legger til:

- Han ble operert på Ullevål sykehus for en tid tilbake og kirurgen er fornøyd med inngrepet. Han er i gang med opptreningen nå, men kan foreløpig ikke belaste beinet. Når han tar stingene neste uke kan han begynne å løpe i vann, forteller Bjærke som håper Fellah kan være på banen på seinvinteren.

19-åringen har kontrakt med Oslo-klubben ut 2011-sesongen.

Les flere nyheter på iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere