*Nettavisen* Sport.

VIFs klage-klage ble avvist

Foto: Cornelius Poppe/SCANPIX

Vålerengas trener Espen Knutsen må sone i tre kamper, inkludert tirsdagens storkamp.

29.01.08 12:25

Vålerengas trener ble utestengt i tre kamper og fikk dessuten en bot på 5000 kroner etter at han kastet en flaske på isen i Askerhallen 17. januar.

Avgjørelsen ble anket og dermed fikk Shampo lede laget i påvente av ankebehandlingen.

Mandag kveld ble det klart at appellutvalget ville opprettholde straffen og at Knutsen ikke ville kunne lede laget i tirsdagens viktige kamp mot Storhamar på Jordal Amfi.

Vålerenga klagde imidlertid på klagebehandlingen og mente at det ble gjort en saksbehandlingsfeil av appellutvalget. I en pressemelding tirsdag hevder osloklubben at det i klagebehandlingen ble innhentet dokumenter som ikke hadde vært kjent for dem.

- Vi avventer svar fra lov- og appellutvalget i løpet av dagen, og slik det ser ut regner vi med at Knutsen blir å finne i spillerboksen under kveldens toppkamp på Jordal Amfi, sier daglig leder Jan Tore Kjær i pressemeldingen.

Det skjer imidlertid ikke. Nettavisen har vært i kontakt med både appellutvalgets leder og generalsekretær Jon Haukeland i Norges Ishockeyforbund.

- Jeg har nettopp fått tilsendt et brev fra appellutvalget. De har behandlet saken en gang til, og konklusjonen er at appellutvalget ikke finner noen grunn til å omgjøre avgjørelsen, sier Haukeland til Nettavisen.

For full oversikt over sportsnyhetene - klikk her!

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag