Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIFs Lyn-mareritt

Foto: (foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Det begynte så bra for Vålerenga med mål allerede etter tre minutter. Men Lyn snudde og påførte VIF nok et nederlag i byderbyet.

ULLEVAAL STADION (TV 2 Nettavisen): Allan Jepsen skrudde en corner rett i mål allerede etter tre minutters spill, og tonen var dermed satt. Og selv om Henrik Dahl utliknet på et fantastisk volleyskudd tre minutter senere, forhindret ikke det at Vålerenga fortsatte å spille god offensiv fotball.

Gode takter
Etter en skuffende serieåpning mot Odd, var det med andre ord helt andre takter fra den regjerende seriemesteren i mandagens byderby.

Men som så ofte i kamper disse to lagene imellom skulle Lyn vise seg å være det beste laget, i hvert fall i målprotokollen. Australske Ahmad Elrich fikk æren av å bli matchvinner et kvarter før full tid da han scoret alene med VIF-keeper Arni Gautur Arason.

- Vi spilte ingen stor kamp, men vi laget to fantastiske scoringer, og vi er veldig fornøyde med det, oppsummerte Lyn-trener Henning Berg til TV 2 Sporten etter oppgjøret.

Ahmad Elrich fikk æren av å bli matchvinner i sin debut foran hjemmefansen.

Herlig å avgjøre
- Det var fantastisk å få lov til å avgjøre, og mot erkerivalen smaker det enda bedre. Vi hadde sjanser, de hadde sjanser, men heldigvis for oss så gikk det vår vei i dag. Det er alltid herlig å vinne lokalderbyer sa han.

Han er godt fornøyd med tilværelsen i Lyn så langt.

- Min jobb er å skape mål, og hvis jeg kan score dem også, er det fint. Jeg er bare glad for at jeg kan spille fotball, forklarte han.

HTML EMBED

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!