RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIFs suksessoppskrift

Foto: Anders Rikter
Sist oppdatert:
VALLE (TV 2 Nettavisen): Freddy dos Santos avslører grunnen til Vålerengas suksess de siste kampene. HTML EMBED By Rise: - Norske lag har aldri vært bedre

Borte mot Bryne snudde Vålerenga 1-3 til seier 4-3. Borte mot Grazer snudde de 0-1 til 1-1 og avansement i UEFA-cupen.

- Begge gangene fløy vi charterfly sammen med Klanen. Da er vi jo pisket til å vinne om det ikke skal bli utrivelig på hjemveien. Vi tør ikke noe annet! gliser Freddy dos Santos i solskinnet utenfor treningsfeltet på Valle.

Smil

Det er en god dagen derpå for Vålerengas spillere. På torsdagens trening var det lutter smil og glede. Noen av spillerne nøyde seg med en løpetur, andre satt igjen inne og syklet mens trener Kjetil Rekdal ledet resten i ”firkant”-oppvarming og spilløvelser.

Grunnen til smilene er enkel: Grazer ble slått, og et avansement i UEFA-cuper er alltid hyggelig – ikke minst for fansen.

David Hanssen (midten) og flere VIF-spillere jogget rolig etter den tøffe kampen onsdag.
David Hanssen (midten) og flere VIF-spillere jogget rolig etter den tøffe kampen onsdag.

- Det var sterke scener i flyet på vei hjem igjen. Det var synging hele veien, og skikkelig moro. Ville nok ikke vært det samme med tap, forteller dos Santos.

Ønsker toppklubb

I andre runde kan det vente et møte med en skikkelig storklubb. Vålerenga er useedet, og får garantert et lag som ansees sterkere.

- Jeg vil unngå Øst-Europa og få noe mer attraktivt. Heller Liverpool enn Krakow eller noe sånt. Det er aldri kult å komme hjem med et tap for et lag ingen har hørt om - og spesielt om man ikke engang har fått låne ballen i 90 minutter på bortebane, fastslår VIF-spissen med klar adresse til ballsikre østeuropeere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere