RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIFs supertrio skadet

Foto: Stian Lysberg Solum (Scanpix)
Sist oppdatert:
Uavgjort var ille nok for Vålerenga. Langt verre er det at supertrioen Andresen, Moa og Fredheim Holm er ute med skader.

VÅLERENGA – BRANN 1-1:

ULLEVAAL STADION (Nettavisen):

- I dag fortjente vi ikke mer enn ett poeng. Vi gjør så mange feil, helt enkle feil. Vi tente til i pausen, men likevel var andre omgang også rotete. Brann var giftigst etter pause, sier VIF-trener Tor Ole Skullerud (38) til Nettavisen.

Oslolaget gikk ut på banen med frisk selvtillit etter seieren over Lillestrøm sist helg, men fikk en kalddusj allerede etter fire minutter. Brann kontret i Reodor Felgen-stil og Jan Gunnar Solli satte inn 1-0 fra bakerste stolpe. Men til tross for en kjapp utlikning etter en dose Moa Abdellaoue-magi, stanset det der for Vålerenga.

- Nok en gang kom vi bakpå på Ullevaal, og da ble det tungt. Selv om vi utliknet kjapt, kan vi ikke være fornøyd med det vi presterte i dag. Vi må ta tilbake hjemmebanen vår – og det raskt, sier Skullerud.

Her kan du se målene gratis, og også utviklingen i kampen fra minutt til minutt.

Nye skader
Ett poeng var to for lite for ambisiøse VIF, men verre er det at både Martin Andresen, Moa Abdellaoue og Daniel Fredheim Holm måtte ut med skader. Kanskje er alle tre ute i neste kamp.

- Moa kjente det bak i låret og måtte ut i pausen. Martin fikk en solid lårhøne, mens Daniel stivnet til. Hvor omfattende skadene er, er vanskelig å si før mandag, sier Skullerud.

Bak ham kommer Andresen og Moa gående ut av garderoben – og begge halter. At VIF trenger trioen er åpenbart. Uten de tre på banen de siste 20 minuttene, var VIF betydelig mer tafatte framover på banen. Kreativiteten, bevegelsene, pasningene og målsjansene forsvant med dem.

- Ja, de er viktige spillere for oss. Det blir en stor utfordring hvis de ikke blir klare. Heldigvis har vi en god uke på oss, sier Skullerud.

- Det er vondt nå, men jeg tror ikke det skal være noe problem, sier Martin Andresen, som gikk ut etter en halvtimes spill.

Ville ha straffe
Til tross for at Skullerud og Andesen var misfornøyde med innsatsen, mener VIF-trenerne at de ble snytt for et straffespark på overtid. VIF kom på en skikkelig kontring, med tre spillere mot to Brann-forsvarere, og da Morten Berre skulle sentre til en fri Bengt Sæternes foran mål stanset Olafur Bjarnason ballen med hånda – innenfor sekstenmeteren.

- Det var straffe. Det så vi tydelig på TV-skjermen etterpå, sier Skullerud.

Men dommer Per Ivar Staberg vinket spillet videre, og like etter blåste han for full tid. Dermed er både VIF og Brann i sumpa etter fem serierunder.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere