RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Simen Lønning/Mediehuset Nettavisen

Vikersundbakken sliter økonomisk

Gjelden er på 20 millioner, skriver Bygdeposten.

Arrangørene i Vikersundbakken sliter økonomisk. Nå drives alt på dugnad.

Kassa i skiflygingssystemet er tom. Fire personer har sluttet eller blitt sagt opp.

- Stiftelsen Vikersund Hoppsenter, som eier selve hoppanlegget, har ikke fått oppgjør etter vinterens (verdenscup)renn og det betyr at vi sitter i en vanskelig økonomisk situasjon, sier Modum-ordfører Terje Bråthen til Bygdeposten.

Han sitter i styret. Inntil nylig fungerte han også som leder. Heller ikke hos arrangøren for selve rennene er det penger igjen i kassa. Det er ikke økonomi til å ha ansatte der heller.

- Vi håper selvsagt å finne løsninger slik at vi kan få dette på plass igjen, men vi er ikke der, sier styreleder Albert Kr. Hæhre i Flying Team Vikersund.

Gjelden til stiftelsen og Flying Team er ifølge lokalavisen på 20 millioner kroner. Nå jobbes for å få statlige midler til nasjonalanlegget for skiflyging. Vikersundbakken har ikke fått driftsstøtte siden 2010. Neste verdenscuprenn i Vikersund er satt opp i 2015. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere