Viking-billetter revet bort

Foto: (www.viking-fk.no)

Viking har solgt ut samtlige 15.300 billetter til åpningskampen på Viking Stadion mot Molde 1. mai. I løpet av mandag ble hele 5000 billetter solgt.

26.04.04 18:12

- Dette er vi kjempefornøyd med. Vikings gode innsats mot Rosenborg ga oss en turboeffekt, og telefonen har ikke stått stille i dag, sier markessjef Hans Øyvind Sagen i Viking til TV 2 Nettavisen.

Han forteller at klubben før Rosenborg-kampen søndag hadde solgt 10.000 billetter, inkludert sesongkortene som var lagt ut på forhåndssalg.

- At vi får utsolgt, skyldes nok nyhetens interesse. I tillegg vil jeg nok en gang hedre Viking-spillerne for deres innsats mot Rosenborg, og deres betydning for den enorme pågangen vi har hatt i løpet av mandag, sier Sagen.

Kunne solgt 25.000
Han mener at Viking kunne solgt minst 25.000 billetter til åpningskampen mot Molde på Vikings nye stadionanlegg.

- Bare i dag har mellom 4000 og 5000 ikke fått billett. Men det er fremdeles noen få, dyre plasser igjen på VIP-tribunen. Dessuten kan noen være så heldige å skaffe seg uavhentede billetter, som blir lagt ut for salg torsdag og fredag, sier Hans Øyvind Sagen.

- Det hersker cupfinalestemning i byen akkurat nå. Pågangen har vært så stor at telefonlinjene våre ble blokkert. Det var kun mulig å ringe ut av huset via mobiltelefon, ler Vikings markedssjef - og legger ikke skjul på at han er litt stolt av det hele.

Topp moderne
Vikings nye stadion er en toppmoderne arena, med blant annet gassvarme under taket og sitteplasser til alle, blant fasilitetene.

- På åpningskampen vil jeg varsle om flere hyggelige overraskelser for publikum. Vi har en del på lager, men jeg vil ikke røpe hvordan vi vil markere stadionåpningen, forteller Sagen.

- Men for de som ikke får sett åpningskampen på stadion, vil jeg minne om at det fremdeles er mulig å skaffe seg billetter til vår neste hjemmekamp mot Lillestrøm 12. mai, påpeker Hans Øyvind Sagen.

Les mer om Vikings nye stadion her. Si din mening om Vikings nye stadion i kommentarfeltet under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag