*Nettavisen* Sport.

Viking går for gruppespillet

Brede Hangeland mener Viking har store sjanser til å slå ut Austria Wien - og sikre seg plass i UEFA-cupens gruppespill.

26.08.05 14:40

Viking-kapteinen er svært fornøyd med dagens trekning i Monaco. Motstander blir Austria Wien i 1. obligatoriske runde før gruppespillet.

- Det blir svært spennende dette her. Vi har muligheten til å slå dem om vi spiller to gode kamper, sier Hangeland til TV 2 Nettavisen like etter fredagens trekning.

- Vi slo jo ut Chelsea, da kan vi i hvert fall slå ut Austria, minner han om.

Han gleder seg stort til første kamp mot Austria Wien 15. september.

- Det blir show å møte dem. I utgangspunktet hadde jeg kanskje håpet på et enda større lag, men uansett blir dette en kamp jeg ser virkelig frem til, sier han.

Hangeland har denne sesongen spilt både midtstopper og midtbane, og lover å gjøre sitt ytterste for å stoppe Austrias norske spiss-ess Sigurd Rushfeldt.

- Det blir spesielt å møte Sigurd. Vi har spilt mot ham før og han er en strålende spiller. Men han får det ikke enkelt. Målet vårt er å komme til gruppespillet og det skal vi klare, fastslår Hangeland optimistisk.

PS: Hangeland har ikke hørt noe nytt om interessen fra utlandet.

- Det eneste jeg hører om interessen fra utlandet, er via dere journalister. Så jeg forholder meg rolig til jeg hører noe konkret, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag