Gå til sidens hovedinnhold

Viking henter Lyn-stopper

Frode Eike Hansen har fått lite spilletid i Lyn denne sesongen. Nå vender han hjem til Stavanger og løser dermed Vikings midtstopperkrise.

Viking har slitt i midtforsvaret etter at Toni Kuivasto forsvant til Djurgården i sommer. 17 år gamle Alexander Gabrielsen har gjort sine saker bra, men er fortsatt for urutinert og ustabil i Tippeligaen.

Nå har trener Kjell Inge Olsen fått en ny midtstopper på plass. Frode Eike Hansen vender hjem til Stavanger og er klar for spill i klubben han forlot til fordel for Lyn foran 2001-sesongen.

- Med de alternativene vi jobbet med følte vi oss sikre på at Frode var den rette løsningen. Han kjenner mange av våre spillere fra før og kan gå rett inn på laget på søndag mot Aalesund dersom trener Kjell Inge Olsen ønsker det, sier administrerende direktør Bjarne Berntsen til Vikings hjemmesider.

30-åringen mistet midtstopperplassen sin i Lyn da Steven Lustü kom til klubben og har stort sett spilt høyreback de to siste årene.

Han er enig med Viking om en kontrakt som varer ut 2004-sesongen, med mulighet for forlengelse ytterligere ett år. Han kommer gratis.

Forsvarsspilleren vil være med på sin første trening med Viking onsdag.

Reklame

KANONSALG: Halv pris på bestselgere hos Oakley