Viking inn i Ødegaard-jakten

Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX

Viking har kastet seg inn i jakten på Sogndals Alexander Ødegaard. Landslagskometen er også ønsket av Rosenborg og Brann.

Rosenborg og Branns interesse for Alexander Ødegaard har vært kjent lenge. Men nå bekrefter Vikings trener Roy Hodgson at den målfarlige midtbanespilleren også står høyt oppe på Vikings ønskeliste foran neste sesong i Tippeligaen.

- På ditt konkrete spørsmål om han er interessant, er svaret ja. Det ville vært rart om han ikke var det, sier Roy Hodgson til Stavanger Aftenblad.

Vil videre
Alexander Ødegaard har nylig forlenget sin kontrakt med Sogndal, og blir neppe en billig forsterkning for klubbene som ønsker hans tjenester.

Men tidligere denne måneden røpet Ødegaard overfor TV 2 Nettavisen at Sogndal vil la ham gå dersom det rette tilbudet skulle dukke opp.

- Jeg har en avtale med Sogndal om at de slipper meg dersom det dukker opp et tilbud som både passer meg og klubben. Jeg har ambisjoner om å spille på landslaget og å komme meg videre til en større klubb, sa Ødegaard.

Strålende sesong
Alexander Ødegaard har gjennomført strålende for Sogndal i Tippeligaen denne sesongen.

Til tross for at Sogndal hele sesongen har slitt i bunnen av tabellen, og har halvannen fot i 1. divisjon når tre serierunder gjenstår, har 23-åringen scoret 14 Tippeliga-mål.

Onsdag kom Alexander Ødegaard inn for Norge i landskampen mot Slovenia på Ullevaal og fastsatte sluttresultatet til 3-0 med en lekker scoring i sluttminuttene.

- Det var et perfekt punktum på kampen for meg, smilte Ødegaard til TV 2 Nettavisen etter landskampen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.