Gå til sidens hovedinnhold

- Viking kan ikke gamble mer

- Tom Nordlie, foreslår Rogalands Avis. - Kanskje en utlending, sier Stavanger Aftenblad. Her er Stavanger-avisenes mening om hvem som bør bli ny Viking-trener.

En seriekamp var alt Kjell Inge Olsen fikk som Viking-trener i år. Mandag trakk han seg. I løpet av de 48 timene som har gått siden den gang, har flere topptrenere blitt nevnt som mulig erstatter: Nils Arne Eggen, Egil Drillo Olsen, Ivar Morten Normark, Tom Nordlie, Arne Erlandsen, Arne Sandstø, Knut Torbjørn Eggen.

Mange interessante
- Vikings spillestil de siste 20-30 årene heller mer i retning av Rosenborg enn Drillo. Men jeg tror ikke det blir noen av dem. Men det er mange interessante navn som er blitt nevnt, sier Stavanger Aftenblads sportsleder, Carl G. Gundersen, til TV 2 Nettavisen.

- De må tak i en trenertype som har autoritet og respekt i gruppa, men Viking er heller ikke redd for å ansette utlendinger. De har tradisjon for det, legger han til.

Uten at han vil gå inn på konkrete navn.

- Men jeg tror ikke Viking har så dårlig tid. Bjarne Berntsen kan klare dette i en god stund. Da han var trener på 90-tallet, hadde han ingen plasseringer dårligere enn 5. plass, sier Gundersen videre.

Foreslår Nordlie
Stig Nilssen, sportsleder i Rogalands Avis, er glad for at klubben nå vil gå for en rutinert trener.

- Det er veldig viktig at Viking får en trener som har fotballfaglig ballast og som har god fartstid i eliteserien. Slik at det slipper å bli snakk om kvaliteten på treneren. Dette skal bli et suksessår for Viking. Da kan det ikke gambles mer. I tillegg må Viking finne en som kan spre entusiasme, sier han til TV 2 Nettavisen.

Han nevner Nils Arne Eggen og Tom Nordlie som to gode kandidater.

PS: Etter at dette intervjuet ble laget onsdag, ble det kjent at Eggen sa nei til Viking.

Reklame

Kun til midnatt: Disse butikkene har enorme tilbud på Cyber Monday