MOLDE - VIKING 3-4:

Molde fikk en glimrende start på lørdagens eliteserieoppgjør mot Viking og ledet med 3-0 etter at 28 minutter var spilt. Viking ga imidlertid ikke opp.

Først reduserte Kristoffer Løkberg og i andre omgang scoret Veton Berisha på straffe. Straffen kom etter at Moldes Benjamin Tiedemann Hansen hadde kastet seg ned i feltet og stoppet ballen med hendene. Dansken fikk også rødt kort.

I det 72. minutt var opphentingen et faktum da Harald Tangen banket inn 3-3. Og ikke nok med det. Ti minutter senere scoret Berisha Vikings fjerde mål

Resultatet betyr at Viking foreløpig er oppe på toppen av tabellen etter seks spilte kamper med 15 poeng. Molde er nummer fire med sju poeng.

LES OGSÅ: Han er best kjent som Premier League-bråkmaker. Lørdag gjorde laget han trener noe helt vanvittig

Effektivt Molde

Rundt et kvarter var spilt i Molde da hjemmelaget tok ledelsen. Molde skapte en kanonade av sjanser og til slutt var det Markus Kaasa som fikk ballen over streken.

Ti minutter senere ble ledelsen doblet. Magnus Wolf Eikrem slo en corner og ved bakerste stolpe headet Fredrik Haugen ned til Ola Brynhildsen. Den tidligere Stabæk-mannen kunne dermed enkelt sette inn 2-0-scoringen på Aker stadion.

Molde var ikke ferdig og noen minutter senere fikset Magnus Wolff Eikrem 3-0. Midtbanemannen satte et frispark i nettmaskene. Ballen gikk imidlertid inn i keeperhjørnet og burvokter Patrik Gunnarsson burde kanskje stoppet skuddet.

LES OGSÅ: Ekspertene samstemte om tittelen, men mener dette kan ødelegge for City: - De kan sjokkere

Viking svarte umiddelbart. En halvtime var spilt da Veton Berisha fant åpningen i Molde-forsvaret og sendte Kristoffer Løkberg alene gjennom med keeper. Han gjorde ingen feil i duell med Jacob Karlstrøm og reduseringen var et faktum.

3-1 sto seg til pause etter en tidvis underholdene første omgang.

Rødt kort og straffe

I det 62. minutt oppsto det altså en situasjon som førte til at Benjamin Tiedemann Hansen ble utvist og Viking ble tildelt et straffespark av dommer Kristoffer Hagenes.

LES OGSÅ: Bet seg merke i detalj da Haaland gikk målløs av banen: - Må være ærlig

Molde-spilleren kastet seg ned i feltet for å blokkere et skudd og ballen traff ham i hendene. Dommeren tolket det som en viljehands og fra TV-reprisen kunne det se ut som det var en grei avgjørelse. Molde var dermed redusert til ti mann.

Fra krittmerket var Veton Berisha sikker og Viking reduserte nok en gang.

Ti minutter senere kom utligningen. Harald Tangen sørget for opphentingen da han fikk ballen av Sebastian Sebulonsen og banket til mot det lengste hjørnet.

82 minutter var spilt da snuoperasjonen var et faktum. Veton Berisha satte inn sitt andre for kvelden og dermed hadde Viking snudd 0-3 til 4-3-seier.