RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Viking nær målmaskin

(FOTO: MORTEN HOLM7SCANPIX)
Sist oppdatert:
Viking er i forhandlinger med FC København-angriperen Peter Ijeh (29) om en overgang.

- Jeg kan bekrefte at vi er i dialog med en spiss og hans klubb, men vil ikke si hvem det er, sier Vikings sportslige leder, Egil Østenstad.

Hemmelige forhandlinger
TV 2 Sporten vet imidlertid at det er den nigerianske storscoreren Peter Ijeh Viking er i ferd med å hente til klubben. På samme måte som da Viking nylig signerte Odense-spilleren Søren Berg - overgangen og forhandlingene skjer i all hemmelighet - uten at klubbene vil bekrefte noe som helst.

TV 2 Sporten vet at Peter Ijeh allerede har vært på besøk og sett på forholdene i Stavanger. FCK-spissen har to år igjen av kontrakten med den danske seriemesteren, men både spiller og klubb stiller seg positive til en overgang til Viking.

- Ijeh har god teknikk og er vanvittig sterk i kroppen. Han kan til tider virke sløv, for så å slå til med noe magisk. Han er utrolig god som møtende spiss, sier lagkamerat Brede Hangeland til TV 2 Sporten.

Gjenforenes med Prahl
Peter Ijeh kom fra klubben Julius Berger til svenske Malmö. Der hadde han nåværende Viking-trener Tom Prahl som sjef. Ijeh tok Allsvenskan med storm - og banket inn mål i rekordtempo.

Etter et opphold i IFK Göteborg, havnet 29-åringen i FC København. I fjor var han langtidsskadd med brudd i foten, men siden november har han vært tilbake for fullt.

I FCK har han spilt 28 kamper og scoret sju mål. Han har bare vært i startelleveren elleve ganger. Marcus Allbäck og Alvaro Santos holder ham ute av FCK-angrepet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere