RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Viking ønsker Drillo

Sist oppdatert:
Viking startet tirsdag jakten på Kjell Inge Olsens etterfølger. Tidligere landslagssjef Egil Drillo" Olsen er etter det TV 2 Nettavisen erfarer klubbens førstevalg.

Kjell Inge Olsen trakk seg som Viking-trener mandag denne uken, etter massivt press fra media og spillere. Nå jakter Viking på Olsens etterfølger, og mandag var Norges tidligere suksessrike landslagssjef Egil Drillo Olsen på besøk i Stavanger.

Viking-sjef Ole Rugland vil så langt ikke kommentere om Drillo var i samtaler med blåtrøyene om den ledige stillingen som ny sjef på Viking stadion. Kilder TV 2 Nettavisen har vært i kontakt med, sier at Drillo er klubbens førstevalg.

- Det kan jeg ikke kommentere. Vi har startet letingen etter en ny trener i dag, og vil ikke ut med noe navn før noe konkret er fastslått, sier Ole Rugland til TV 2 Nettavisen.

- Ingen kommentar
- Men flere har observert Egil Olsen i Stavanger denne uken?

- Jeg ber om forståelse for at vi på dette tidspunkt ikke ønsker å kommentere aktuelle navn vi vurderer i pressen. Jeg vil ikke kommentere om Drillo har vært i samtaler med oss. Spør du oss igjen om en uke, vil du få samme svar, sier Ole Rugland.

- Er Egil Drillo Olsen en trenertype dere vurderer?

- Ja, selvsagt er han det. Alle trenere med en erfaring som Drillo, er aktuelle kandidater for oss. Han har Tippeligaerfaring, landslagserfaring samt erfaring fra trenerrollen i utlandet.

Bekrefter Stavanger-besøk
Egil "Drillo" Olsen selv bekrefter at han har vært i Rogaland denne uken.

- Ja, jeg har vært på samling med kretslagstrenere i Haugesund og i Stavangerdistriktet, og jeg kan ha blitt observert i Stavanger i den sammenheng. Men jeg er nå tilbake i Oslo, og kan si at jeg ikke har mottatt noe konkret fra Viking, sier en ordknapp Egil Drillo Olsen til TV 2 Nettavisen.

Vikings administrerende direktør Bjarne Berntsen har tatt over treneransvaret i Viking midlertidig etter at Kjell Inge Olsen trakk seg. Berntsen understreker at han kun er en kortsiktig løsning til en ny trener er på plass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere