*Nettavisen* Sport.

Viking slo Brann

Foto: Jan Inge Ebbesvik/iBergen.no

Viking scoret ti minutter før slutt og slo Brann 2-1

24.02.06 09:12

Brann hadde en kjempemulighet til å ta ledelsen mot Viking etter et kvarters spill i andre omgang. Bengt Sæternes headet innlegget fra Petter Vaagan Moen rett på Viking-keeper Ivan Austbø. Men det var Viking som skulle stikke av med det avgjørende målet og seieren i denne treningskampen på La Manga.

Brann fikk en dårlig start på kampen mot Viking. Stavanger-laget var hvassere og fikk straffe etter 20 minuttert som Allan Gaarde satte sikkert inn.

Til pause sto det 0-1.

Det var en kjedelig første omgang med mye spill mot etablert forsvar. Viking fikk et billig straffe da ballen så ut til å bli skutt opp i brystkassen på Kristjan Ørn Sigurdssøn etter ca. 20 minutter.

Det ble skapt lite fra begge sider og kampen vitner om at det er slutten på en hard treningsleir. Viking ser ut som om de orker mer.

Det var et friskere Brann lag som kom ut til andre omgang. Olafur Bjarnason kom inn for Janez Zavrl som tydeligvis hadde lyst å vise seg fram. Det gikk litt vilt for seg. Han er meget rask og sterk, en duellspiller av rang, men trenger litt tid på å finne ut av ting. Her kan Brann ha gjort et godt kjøp.

1-1: Utligningen kom i andre omgangens første minutter. Charlie Miller satte straffesparket i mål etter at Bengt Sæternes fikk et skudd blokkert med hendene av en forsvarer. Et like billig straffespark som det Viking fikk.

Vikings seiersmål kom etter klabb og babb. En ball ut i returrommet og der stor Grande som satte tåen på ballen.

Hos Brann var Kristjan Ørn Sigurdsson positiv som stopper. Cato Guntveit klarte seg bra og flyter på at han er en smart spiller.

Dagens gledeligste melding:

Bengt Sæternes spilte en hel kamp. Når gjorde han det sist?

Brann har ikke toppet lag, men bortimot. : Opdal - Guntveit, Sigurdssøn - Zavrl (Bjarnason) - Knudsen - Huseklepp - Haugen - Miller - Moen - Sæternes - Memelli (Winters)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.