RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(SCANPIX)

Viking starter uten Hodgson

Sist oppdatert:
Viking starter sesongoppkjøringen uten Roy Hodgson på treningsfeltet i januar. Det har ikke spillerne noen problemer med å akseptere.

Ifølge Stavanger Aftenblad kommer ikke Roy Hodgson tilbake til Stavanger før den 15. januar - to uker etter at Viking-spillerne har startet sesongoppkjøringen for fullt.

- Dette er ikke noe problemer for oss spillere. De første ukene blir det uansett mye løping, og lite balltrening. Det gjør oss ingenting, sier Vikings tidligere kaptein Bjarte Lunde Aarsheim til TV 2 Nettavisen.

Assistenten leder treningene
De første ukene vil assistenttrener Arvi Taaler og fysisk trener Thor Arne Aasen lede Vikings treninger.

- Jeg fikk et godt inntrykk av Arvi Taaler, da han ankom klubben på slutten av sesongen. Thor Arne Aasen kjenner vi jo alle fra før, og disse kommer garantert til å gi oss et hardkjør før Hodgson kommer, spår Aarsheim.

Roy Hodgson, som tidligere har vært trener i europeiske storklubber som Udinese, Inter og Blackburn, liker svært dårlig at lokalpressen i Stavanger stiller spørsmålstegn ved tidspunktet han ankommer treningene igjen.

- Burde vært glad jeg kom
Engelskmannen sier til Stavanger Aftenblad at det i kontrakten hans står at han skal være på plass i Stavanger i slutten av januar.

- Jeg kommer lenge før det. Dere burde være glade for at jeg kommer i det hele tatt. Jeg har akkurat sagt nei til Sydney med en lønn som er ti ganger bedre enn i Viking, freser Roy Hodgson til avisen.

Bjarte Lunde Aarsheim er glad for at Hodgson valgte å bli i Viking.

- Jeg har hørt om interessen fra Sydney, og det er veldig bra han valgte å bli i Viking. Interessen viser at Viking har fått en svært attraktiv trener, og det er jo selvsagt positivt for oss. Samtlige spillere mener det er Hodgson som har æren av at vi avsluttet sesongen såpass bra, og at han gjør en strålende jobb, sier Bjarte Lunde Aarsheim.

- At han kommer litt senere på treningene, har ikke mye å si, påpeker midtbanespilleren.

Styrker stallen
Viking er for tiden i forhandlinger med Haugesund om å kjøpe Christian Grindheim.

Tidligere har Stavanger-klubben sikret seg underskriftene til den hardtspillende midtbanespilleren Robert Mambo Mumba fra svenske Ørebro, samt stopperen Ronny Deila fra Odd.

- Jeg mener det er veldig bra at klubben er i ferd med å forsterke stallen. Forrige sesong viste at vi var svært sårbare, og en styrkelse av stallen er høyst nødvendig, sier en fornøyd Bjarne Lunde Aarsheim.

Tilbake for fullt
Han har fått de siste sesongene spolert på grunn at skadeproblemer, men er nå tilbake for fullt.

- Nå er jeg skadefri, og gleder meg stort til å ta fatt på neste sesong, fastslår Bjarte Lunde Aarsheim - for tiden på ferie fra all fotball.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere