Gå til sidens hovedinnhold

Viking vil ha ny «klassespiss»

Viking skal styrke stallen foran den kommende sesongen. Øverst på ønskelisten står en etablert spissmakker til Peter Ijeh.

Viking har ikke glemt fjorårets «fiaskosesong», og vil nå styrke stallen i de fleste lagdeler.

- Er i gang med jobben
En ny klassespiss har høyest prioritet.

- Vår interesse for Tore Andreas Gundersen i Kongsvinger er allerede kjent. Det er en talentfull 20-åring, med stort potensial. I tillegg må vi ha en etablert spissmakker til Peter Ijeh. Den jobben er vi i gang med, men må erkjenne at det nok kan drøye litt før vi er i havn. Men vi har jo helt fram til 31. mars før overgangsvinduet stenger. Mer vil jeg ikke kommentere omkring spillerjakten. Den er i gode hender hos Egil Østenstad, sier Vikings nyansatte trener Uwe Rösler til Stavanger Aftenblad.

Tyskeren mener Viking trenger en tropp på minst 23 spillere, og kommer til å teste ut noen prøvespillere allerede på Gran Canaria i neste uke.

Rösler ledet sin første Viking-trening onsdag, og var ikke fornøyd med fremmøtet. Kun 14 spillere deltok på 38-åringens første trening som Viking-sjef.

Rösler måtte selv delta
Dermed måtte Rösler selv delta aktiv i spilleøvelsene.

- Vi trenger minst 22-23 spillere i troppen og jobber aktivt for å hente nye. Med bare en uke igjen til den første treningsleiren blir nok tiden for knapp til at vi får etablerte nykommere med til Gran Canaria, men et par prøvespillere kan vi nok få testet ut, konstaterer den tidligere Lillestrøm-treneren.

Reklame

Her kan du levere Lotto