Gå til sidens hovedinnhold

Viking vil ha Sundgot

Viking har vært i kontakt med Lillestrøm med tanke på å kjøpe klubbens toppscorer Arild Sundgot.

Ifølge Romerikes Blad vil Viking foreløpig ikke bekrefte om klubben har kommet med et konkret bud på angriperen.

- Jeg innrømmer at vi er interesserte i spilleren, men jeg vil ikke kommentere om det foreligger et bud. Det er ingen ulempe å ha valgmuligheter på topp. Arild er en stabilt god spiller som har levert varene jevnt og trutt i mange år. Vanligvis lager han ti mål hver sesong. Noen ganger mer. Han er stor, sterk og jobber godt, sier Vikings sportslige administrative leder Egil Østenstad til Romerikes Blad.

Lillestrøm var like før jul enig med Stabæk om et salg av Arild Sundgot til Nadderud, men overgangen ble stoppet i siste liten. Nå kan tidenes toppscorer på Åråsen i stedet havne i Viking.

Lillestrøms manager Jan Åge Fjørtoft bekrefter at Viking har vært i kontakt, men er i utgangspunktet lite villig til å selge kraftspissen.

- I tillegg til Stabæk er Viking den andre klubben som har gjort henvendelser til oss i forhold til Arild Sundgot. Om det er kommet bud, eller ikke, ønsker jeg ikke å kommentere. Alle klubber som gjør henvendelse på våre spillere får samme beskjed, sier manager Jan Åge Fjørtoft til Romerikes Blad.

Viking sikret seg i romjulen underskriften til Alexander Ødegaard for massive sju millioner kroner. Stavanger-klubben er også på desperat jakt etter en ny midtstopper.

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året