RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Viking vinnere i Wien

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Sigurd Rushfeldt utlignet for Austria Wien da de slo Viking 2-1 i UEFA-cupen. Men det var Viking som gikk til gruppespillet.

TV 2 Nettavisen fulgte kampen direkte.

Trygve Nygaard ga Viking ledelsen i det 11. minuttet med en suser fra over 20 meter etter en pasning fra Toni Nhleko.

- Fantastisk fint mål
- Et fantastisk fint mål der Trygve curler ballen nydelig inn i det borterste hjørnet, sier Viking-spillerutvikler Geir Lunde til TV 2 Nettavisen.

Nygaard selv er mer beskjeden.

- Den gikk iallfall inn, og det holdt til å gå videre. Jeg fikk ballen fra Toni, var plutselig veldig alene og skrudde den opp mot hjørnet. Ingene av lagene hadde mange sjanser i kveld, og over to matcher synes jeg vi vant fortjent, sier Vikings målhelt.

Lett Rush-scoring
Ni minutter etter Nygaard-bragden kom en annen nordmann i fokus. Sigurd Rushfeldt utlignet med en heading via stolpen og i nettet. Deretter trøkket Austria på, og 2-1-målet kom bare ett minutt etter hvilen ved Andreas Lasnik.

- Vi er voldsomt fornøyd med alt, men gir dem for lette mål. Rushfeldt scoret da midtforsvaret slapper av og regner med at Thomas Pereira skal blokkere ballen. Isteden stikker Rushfeldt seg frem og stusser den inn, sier Lunde.

Han er imponert over både Brann og Tromsøs innsats i kveld.

- Det er fantastisk at vi har to av fire lag videre til gruppespillet. Skikkelig gøy for norsk fotball.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere