Viking vurderer 20 kandidater

Foto: (SCANPIX)

Viking har hele 20 kandidater på blokken til den ledige jobben som trener for Stavanger-klubben. Men midlertidig trener Bjarne Berntsen kan bli sittende som vikar helt frem til sommeren.

26.04.04 21:58

Ifølge Viking-formann Ole Rugland er de 20 kandidatene fra både inn - og utland, men klubben nekter konsekvent å kommentere enkeltnavn i prossessen.

Nestleder i Viking FK Inge Valen, som sammen med Rugland og den tidligere Tyskland-proffen Arne Larsen Økland skal finne Vikings neste trener, sier til TV 2 Nettavisen at klubben ikke har satt en tidsfrist for når en ny trener skal være på plass.

- Vi ønsker ikke å kommentere navn, men vi har 20 aktuelle navn vi vurderer, er alt Ole Rugland kan si - foreløpig.

Inge Valen kan fortelle at Viking i utgangspunktet ikke vil ut med navn før noe konkret er spikret.

- En ny trener vil etter alt å dømme ikke bli presentert før på en pressekonferanse, sier han.

Kan bli sittende til sommeren
Dermed kan Vikings midlertidige trener Bjarne Berntsen bli sittende lenger enn han selv ønsker. Berntsen ønsker seg i utgangspunktet tilbake til direktør-jobben så fort som mulig, men vet han kan bli værende som trener frem til sommeren.

- Det er ikke utenkelig at Bjarne Berntsen blir sittende helt til ferien, nei, fastslår Ole Rugland overfor TV 2-sporten.

- Jeg får ta en kamp om gangen, og la de som skal ansette trener jobbe i fred og ro, kontrer Bjarne Berntsen - men påpeker igjen at han kun ser seg selv om en midlertidig trener.

Flere koblet til jobben
Så langt er det kun Nils Arne Eggen som har bekrefter at han mottatt en konkret henvendelse fra Stavanger-laget. Men den tidligere Rosenborg-treneren brukte ikke mange sekundene på å takke nei, ettersom han var svært fornøyd med sin stilling som rådgiver på Lerkendal.

Kjente trenernavn som blant annet Egil "Drillo" Olsen, Tom Nordlie og Ivar Morten Normark er blitt koblet til jobben, men har ikke fått konkrete henvendelser om å overta som trener i Viking.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag