*Nettavisen* Sport.

Vikings trenerutvalg klart

Et utvalg på fire personer skal finne Roy Hodgsons etterfølger i Viking.

24.08.05 14:54

Utvalget består av Vikings styreformann Ole Rugland, den tidligere landslagsspissen Arne Larsen Økland, tidligere Viking-stopper Ulf Karlsen og den tidligere Brann-spilleren Finn Krogh.

Trenerspørsmålet ble diskutert på Vikings styremøte i Viking ASA tirsdag kveld.

- Det ble diskutert hvilke krav vi stiller til en ny trener og hvilken profil han skal ha. Arbeidsgruppen skal drive dette arbeidet videre, og denne kommer til å jobbe med trenersaken fremover, sier styreleder Ole Rugland til Stavanger Aftenblad.

Roy Hodgson gir seg etter planen som Viking-trener sommeren 2006. Den meritterte engelskmannen overtar som finsk landslagssjef.

Flere trenernavn er allerede blitt koblet som Hodgsons etterfølger, men Viking ønsker ikke å kommentere enkeltnavn før den rette kandidaten er på plass.

- Det er ikke sikkert vi skal ha en kloning av Roy Hodgson. Vi skal analysere hvilken type trener vi trenger, men vi skal ha et topp nordisk trenernavn. Det kan være internasjonalt eller nasjonalt. Det finnes mange gode norske trenere uten at jeg overhodet vil kommentere noen, har Ole Rugland tidligere uttalt om Vikings trenerjakt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.