Gå til sidens hovedinnhold

Vikingstad forlenger med Hannover

Tar ett år til i Tyskland.

Tysklands-proffen Tore Vikingstad forlenger kontrakten med den tyske ishockeyklubben Hannover Scorpions. Hannover ønsket Vikingstads tjenester i flere sesonger, men nordmannen vil kun spille i utlandet i ett år til.

- Det er veldig gøy for tiden. Derfor er jeg glad for at jeg har blitt enig med Hannover om en ny ettårskontrakt, sier Tore Vikingstad til Stavanger Aftenblad

Månedens spiller
Stavanger-gutten opplever for tiden braksuksess på isen. Etter å ha slitt med skader er han nå tilbake for fullt i klubben som leder den tyske ligaen. I november i fjor ble Vikingstad kåret til månedens beste spiller i Tyskland.

Stavanger Oilers har meldt sin interesse for utenlandsproffen, men Oilers må vente enda en sesong før Vikingstad eventuelt gjør comeback i Siddishallen.

- Det er gledelig at de er på banen, men det blir altså ikke aktuelt neste sesong. Dersom ting ligger til rette for det, er sjansene gode for at jeg kommer til Oilers etterpå. Dette blir nok min siste kontrakt som utenlandsproff, sier Vikingstad.

Landslagscomeback
Tore Vikingstad har også latt seg overtale til et comeback på landslaget, noe som bør være gledelige nyheter for landslagssjef Roy Johansen. Norge skal i midten av februar ut i kvalifiseringsspill for OL i Vancouver.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot