RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vikingstad utelukker Oilers-retur

Foto: Denis Charlet (EPA/Scanpix)
Sist oppdatert:
SIDDISHALLEN (TV 2 Nettavisen): Tore Vikingstad utelukker en snarlig retur til norsk hockey. Den norske landslagshelten vil fortsette karrieren i utlandet.

NORGE – UNGARN 3-3: Tore Vikingstad var kanskje Norges aller beste spiller i 3-3-oppgjøret mot Ungarn søndag kveld. Han scoret selv Norges første mål, og bokførte assisten til Patrick Thoresens livsviktige 3-3-scoring, som sikret Norge videre i OL-kvalifiseringen.

De siste dagene har Vikingstad, som for tiden spiller i tysk toppserie for Düsseldorf, blitt linket til en retur til gamleklubben Stavanger Oilers.

Men selv om Tore Vikingstad til tider herjet på sin gamle hjemmebane Siddishallen i søndagens kamp mot Ungarn, utelukker han er retur til Stavanger.

- Det var herlig å komme tilbake igjen, ikke tvil om det. Men det er ikke aktuelt for meg å komme tilbake til Stavanger allerede nå. Jeg vil fortsette i utlandet i minst to år til, sier Vikingstad til TV 2 Nettavisen etter 3-3-oppgjøret mot Ungarn.

Gleder seg til fortsettelsen
Vikingstad spilte sammen med Øystein Olsen og unggutten Patrick Thoresen i forward-rekka mot Ungarn. Han tror at ”superrekka” bare vil bli bedre og bedre jo mer de spiller sammen.

-Vi har fått til et bra samarbeid, og ja, jeg gleder meg til fortsettelsen. Selv om Norge til tider spiller tamt som lag i dag, føler jeg samarbeidet for oss på topp fungerer bra i perioder. Det lover bra for fremtiden, sier Vikingstad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere