RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Viktig assist av Carew

(scanpix)
Sist oppdatert:
John Carew var nest sist på det avgjørende målet da Roma gikk videre i UEFA-cupen, men han ble byttet ut ved pause.

Roma scoret to ganger i første omgang og slo Gaziantepspor 2-0 onsdag. Det var akkurat nok til å gå videre med 2-1 sammenlagt. Emerson og Antonio Cassano scoret målene.

Cassano avgjorde
Emerson sendte hjemmelaget i ledelse midtveis i første omgang etter at hans brasilianske landsmann Mancini fant ham med et hælspark.

I det 42. minutt var det spissenes tur. Carew fant Cassano, som doblet ledelsen og ga Roma det forspranget laget trengte etter tapet i Tyrkia.

I omgangens siste minutt pådro Carew seg gult kort, og i pausen ble han byttet ut med Marco Delvecchio.

Flere ganger greide ikke Roma å score, og mot slutten ble det nervøst ettersom et bortemål for gjestene ville sendt dem videre.

Parma ydmyket
Romas avansement ble en liten oppreisning for italiensk fotball etter at Genclerbirligi en halvtime tidligere ydmyket Parma i dagens første tyrkisk-italienske duell. Den kampen endte 3-0.

Parma tapte også hjemmekampen, og håpet om å rette opp det svant da keeper Sebastien Frey lagde straffe og ble utvist i slutten av første omgang. Filip Daems overlistet reservekeeper Marco Amelia, og i 2. omgang sørget Matteo Ferraris selvmål og Ali Tandogans scoring på overtid for at Ankara-laget nedla enda en motstander i UEFA-cupen.

Laget som er på 10. plass i tyrkisk serie har tidligere slått ut Blackburn og Sportin Lisboa.

(NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere