RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Viktig seier for Celtic

Sist oppdatert:
Celtic gjorde akkurat det de måtte gjøre da de slo Lyon 2-0 på hjemmebane i gruppe A i Champions League.

CELTIC - LYON 2-0: Celtic tapte for Bayern München i den første kampen i sin gruppe, og lå allerede tre poeng bak Lyon før tirsdagens oppgjør.

Brente straffespark

Et nytt tap ville økt avstanden til seks poeng opp til Lyon - og forutsatt at favorittene fra München innfrir - gjort drømmen om avansement fjern for skottene.

Heller ikke uavgjort ville gitt grunn til optimisme. Og fansen begynte å frykte det verste da Alan Thompsons straffespark i det 39. minutt ble reddet av Gregory Coupet.

Men Celtic holdt stand defensivt, og kunne endelig juble da innbytter Liam Miller 20 minutter før slutt ga Celtic ledelsen. Henrik Larsson sto for innlegget Miller headet i mål.

Et nytt innlegg fra svensken åtte minutter senere ble headet i mål av Chris Sutton: 2-0 og skotske gledescener. Seieren førte Celtic opp á poeng med Lyon. Bayern München ligger på topp med fire poeng.

Høydepunkt

Innbytter Liam Miller var naturlig nok fornøyd med å score etter bare fire minutter på banen.

- Jeg er fornøyd med målet, men det viktigste var at vi fikk tre poeng i kveld. Vi var uheldige fram til målet, men laget gravde virkelig dypt i dag, sa Miller til ITV etter kampen.

- Dette var en stor lagseier, men selvfølgelig også høydepunktet i min karriere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere