Viktig seier for Chelsea

Foto: (SCANPIX)

Etter tapet mot Charlton 2. juledag var Chelsea nødt til å vinne mot Portsmouth søndag for å henge med i toppen. Det klarte de.

28.12.03 17:00

CHELSEA - PORTSMOUTH 3-0: Men seieren satt langt inne. For det stod 0-0 frem til det 65. minutt. Da løsnet det for London-laget som den berømte ketchup-flasken.

Tre mål på 17 minutter ga Chelsea på ny kontakt med tetlagene Manchester United og Arsenal.

Chelsea har nå 42 poeng. Det er like mye som London-rivalen Arsenal, men The Gunners har en kamp mindre spilt. (Spiller mandag). Manchester United - som spiller senere søndag - har 43 poeng.

Tidligere Southampton-forsvarer Wayne Bridge sendte Chelsea opp i ledelsen, Frank Lampard øket ledelsen etter åtte minutter og Geremi satte punktum med en fin volley åtte minutter før full tid.

Droppet kapteinen

Claudio Ranieri valgte å sette Marcel Desailly på benken og ga John Terry kapteinsbindet som en av fem forandringer etter forsvarskatastrofen mot Charlton 2. juledag. Keeper Carlo Cudicini var også ute med en lårskade.

Pompey-manager Harry Redknapp måtte konstatere at laget fremdeles er uten borteseier denne sesongen. Dermed ligger Portsmouth på en foreløpig 16. plass.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.