Gå til sidens hovedinnhold

Viktig seier for TIK

Svein Enok Nørstebø imponerte i sitt comeback da Trondheim vant 6-4 over Comet tirsdag.

TRONDHEIM - COMET 6-4: Nørstebø (33) skal forsterke backrekken og bidra til mer stabilitet foran målvakt Joakim Wiberg. Det fungerte i alle fall i første kamp. Selv om TIK slapp inn fire mål, ble det seier 6-4. Og Nørstebø var en av kampens beste spillere, ifølge TIKs assistent-trener Bjørn Anders Dahl.

- Nørstebø var en av banens beste. Det så ikke ut som om han har vært borte i det hele tatt, sa Dahl.

- Han har slik spilleforståelse og ro at det sprer seg utover hele laget. I dag styrte vi første og tredje periode, mens de fikk to overtallsmål i andre periode. Ellers hadde de ikke mye å komme med, mener Dahl.

Seieren varmet godt for TIK, som ligger utsatt til på tabellen i eliteserien. Trondheim ligger fortsatt under nedrykksstreken, ettersom Lillehammer også vant tirsdag kveld. Manglerud Star ble sendt hjem med 3-6 i sekken.

En annen spiller som var tilbake for Trondheim tirsdag, var Inge Stokvik. Han scoret to av målene. To mål scoret også Jan Morten Dahl og Dan O'Connell, mens Martin Arup, Daniel Wågström, Benny Rönnelöw og Fredrik Mannström scoret målene for Comet.

Jason Bonsignore, den høyest draftede spilleren vi har sett i norsk ishockey noen gang, noterte seg for en assist for TIK. Hans rekke med Tyler Shybunka og Dan O'Connell stod for mye av TIKs offensiv tirsdag.

- Jason har vært bra, og han var brukbar i dag også. Vi må gi han litt tid til å omstille seg, men du ser når han har pucken at han har spilt på veldig høyt nivå.

Øvrige resultater og kampfakta finner du i menyen på venstre side.

Reklame

Nå får du hotellrom, frokost og middag for kun 795 kroner

Kommentarer til denne saken