RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Viktig stafett i Oberhof

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Skiskytter-gutta har som hovedmål å vinne VM-stafetten i mars. Derfor er onsdagens World Cup-stafett i Oberhof en viktig konkurranse.

Herretrener Roger Grubben (bildet) vil likevel ikke fokusere for mye på VM allerede nå.

- Det er mange som spør om det. Men vi har tre stafetter igjen før VM. Og det mesterskapet går ikke før i mars. Vårt stafett-team består av fem eller seks løpere. Og vi kommer til å forsøke alle i de stafettene som er igjen for å stille sterkest mulig i VM, forteller Grubben til TV 2 Nettavisen.

Frode pappa
Han har tatt ut Hallvard Hanevold, Lars Berger, Egil Gjelland og Ole Einar Bjørndalen til morgendagens stafett. De går i den nevnte rekkefølgen.

Dermed står Stian Eckhoff over, mens Frode Andresen har fått pappapermisjon. Samboer Gunn Margit Andreassen fødte en gutt 29. desember.

- Men Frode kommer nedover for å gå rennene på fredag og i helgen, sier Grubben.

Overskudd
- Det som er viktig nå er å komme godt inn i verdenscuprundene i januar. Løperne må ha overskudd til å tåle tre runder med tre konkurranser i uka. Vi har fokus på prosessen underveis, og tenker ikke så mye på VM nå.

Men han legger likevel ikke skjul på at laget har gull i stafett som det viktigste målet i VM.

- Derfor er jo løpet i morgen den lagmessig viktigste i denne World Cup-runden. Vi vil bruke World Cup-stafettene til å stille best mulig i VM. Sånn sett er løpet i morgen veldig viktig, understreker Grubben overfor TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere