*Nettavisen* Sport.

Vil avslutte i Enga

Freddy dos Santos vil signere sin siste kontrakt med klubben i sitt hjerte.

08.02.07 13:26

(iOslo.no): VIF-strategen er én av syv spillere som har kontrakt som går ut etter sesongen. Han har imidlertid innledet dialog med klubben og dos Santos er positiv med tanke på å komme til enighet om en avtale. I løpet av året fyller han 31 år og det ser dermed ut til at kontrakten han eventuelt signerer med VIF nå blir den siste i karrieren.

- Jeg er Oslo-gutt så det hadde vært kjekt å avslutte karrieren i Vålerenga. Det er klubben i mitt hjerte og jeg har hatt mange fine år her. Det er ikke alltid like lett å spå om fremtiden, men fra min side ville det vært ønskelig å få avsluttet karrieren her. Jeg tror ikke det skal by på for store problemer med å komme til enighet, men forhandlinger er forhandlinger, sier dos Santos til iOslo.no.

VIF-spilleren er i ferd med å starte på mastergrad i statsvitenskap ved Universitetet i Oslo, men kommer i første rekke til å prioritere å gjøre sitt beste for blåtrøyene.

Avdeling sport mottar utspillet fra dos Santos med glede.

- Han er en viktig spiller for klubben. Han har mange kvaliteter både på og utenfor banen. I tillegg er han en spiller som kan bekle flere posisjoner. Dersom det du sier stemmer er jo det en gladmelding. Men det gjenstår å komme til enighet, det økonomiske legger ikke jeg meg borti. Vi er hvert fall innstilt på å ha ham med videre, sier trener Petter Myhre til iOslo.no.

dos Santos går inn i sitt syvende år for Vålerenga. Totalt har han 198 offisielle kamper og scoret 43 mål. Forrige sesong var han på banen i alle Vålerengas kamper i Tippeligaen.

Les flere nyheter på iOslo.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.