Vil avslutte karrieren i Real Madrid

Foto: (Foto: AFP/SCANPIX)

David Beckham ønsker å avslutte karrieren i den spanske storklubben Real Madrid.

12.01.05 13:04

David Beckham, som ble kjøpt til Real Madrid fra Manchester United i tidenes mest omtalte fotballovergang i 2003, er allerede i samtaler med klubbledelsen om en kontraktsforlengelse.

Den engelske landslagskapteinen sier han har et ønske om å avslutte karrieren i spanske La Liga.

- Det har allerede vært skrevet om i avisene, og ja det er sant. Selvsagt vil jeg forlenge med Real Madrid. Jeg trives på og utenfor banen her, sier Beckham ifølge Reuters.

Stortrives i klubben
Beckham spiller sammen med den ypperste eliten av fotballspillere i verden i Madrid, men han fastholder likevel at klubben har et meget godt miljø.

- Lagkameratene mine er svært hyggelige. De tar vare på meg. Jeg er i en av verdens største klubber, og stortrives, mener Beckham.

Real Madrid blir konstant linket til nye spillere. Men alle spekulasjonene bekymrer ikke David Beckham.

Drømmer om Gerrard
- Alle toppklubber trenger å se seg etter nye spillere. Dersom vi får en ny sentral midtbanespiller betyr ikke dette at jeg må sitte på benken eller reise tilbake til England. Jeg er ikke bekymret, sier Beckham, og røper en spiller han kunne tenke seg til Real Madrid i fremtiden:

Liverpools Steven Gerrard.

- Stevie Gerrard har utviklet seg til en av verdens beste sentrale midtbanespillere. Han er på et fantastisk nivå, og spillet hans i Liverpool blir bare bedre og bedre, skryter Beckham.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag