RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil avslutte med «bøtta»

Foto: Heiko Junge/Scanpix
Sist oppdatert:
I cupfinalen spiller Arnar Førsund (20) sin første A-kamp på to måneder. Det blir også hans siste i Sandefjord-trøya.

SANDEFJORD (Nettavisen): Midtstopperen med det krøllete håret fikk rødt kort i 0-2-tapet for Rosenborg 10. september. I hans karantenetid kom Birger Madsen inn og storspilte i midtforsvaret, og dermed ble det benken for Førsund.

Men Madsen er ute med tre gule kort i cupfinalen, og dermed er det duket for Førsund igjen.

– Jeg gleder med helt vilt til å spille. Jeg har ikke spilt siden jeg ble utvist og det har vært frustrerende, sier han.

På treningen torsdag tydet alt på at Førsund spiller midtstopper igjen. Han ble drillet i rollen sammen med makker Fredrik Kjølner.

Tilbake til VIF
Men cupfinalen blir siste opptreden i Sandefjord-drakten, der han har spilt siden august 2005. Fra 2007-sesongen er han tilbake i Vålerenga, som har leid ham ut til vestfoldklubben.

– Jeg har ikke hørt noe annet enn at jeg skal tilbake. Derfor hadde det vært gøy å avslutte her med en cupfinaletriumf, sier Førsund.

Tom Henning Hovi legger opp, og kanskje gjør Ronny Johnsen det samme – det kan bety at Førsund er tenkt som midtstopper i VIF neste år sammen med Kjetil Wæhler.

– Hvis både Hovi og Johnsen gir seg, regner jeg med at de kjøper en ny midtstopper. Så det blir ikke enkelt å spille seg inn.

Da Sandefjord tapte 1-4 for VIF på Ullevaal i sommer, spilte Førsund en god kamp. Og fra Klanen fikk han høre: ”Vi vil ha Arnar tilbake!” Det varmet det unge fotballhjertet.

– Har du snakket med VIF-trener Petter Myhre?

– Nei, ikke direkte med ham. Men jeg har snakket med andre, og jeg skal nok tilbake nå.

Stoler på hurtigtoget Kjølner
Sammen med sin 16 år eldre midtstopperkollega Kjølner (36), skal han ta luven fra Fredrikstads farlige spisser, Tarik Elyounoussi og Mihaly Toth.

– Frykter du hurtigtog-spissene til Fredrikstad?

– Nei, de blir ikke noe problem. Med hurtigheten til Kjølner, regner jeg med at han tar seg av dem. Så kan jeg bare stå og glise, hehe.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere