RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jan Christian Grandre/TV 2 Nettavisen

Vil beholde Marinucci

Storhamar hentet inn tre dyre utlendinger i vinter, men beholder trolig bare én: Chris Marinucci. - Vi er i forhandlinger med ham nå, sier sportssjef Petter Salsten.

Årets norgesmestere i ishockey er allerede to og en halv uke ut i forberedelsene til neste sesong. Fra mesterlaget 2004 har Michael Smithurst, Chris Marinucci, Igor Aleksandrov og Jarkko Väänänen forsvunnet.

Trolig blir bare Marinucci hentet tilbake.

- Smithurst har lagt opp, ellers beholder vi både keeperne og backene som de var i fjor. Blant løperne er det litt mer usikkert. Der har vi en del på blokka allerede, men vi mangler Tom Erik Olsen og Ole Eskild Dahlstrøm. Snorre Hallem er også usikker, opplyser Petter Salsten overfor TV 2 Nettavisen.

Pål Johnsen er på vei tilbake fra en alvorlig skade, og blir en solid forsterkning neste år. Det betyr at klubben ikke trenger å inngå nye avtaler med trioen Marinucci, Aleksandrov og Väänänen.

- Av disse er det Marinucci som vi sikter oss inn på. Han var veldig godt fornøyd med å være hos oss i fjor, og vi var veldig fornøyd med ham. Det er jo et godt utgangspunkt for forhandlinger, sier Salsten.

Storhamar er allerede i gang med treningen. Tre keepere, ti backer og tolv-tretten løpere på plass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere