*Nettavisen* Sport.

Vil bort fra Manchester

Foto: SCANPIX/EPA/David Davies

Manchester City-backen Ben Thatcher er på vei til Fulham. Han ønsker seg tilbake til London etter å ha blitt robbet to ganger i Manchester.

16.01.05 11:12

To ganger har huset til Ben Thatcher blitt robbet i løpet av det halvåret han har bodd i Manchester.

Nå har konen hans flyttet tilbake til London og nekter å komme til Manchester igjen. Det har fått den walisiske landslagsbacken til å be om å få bytte klubb.

- Ben kom til meg for en uke siden og var helt ute av seg. Han er blitt ranet to ganger, noe som var veldig skremmende. Konen hans vil ikke komme tilbake. Vi er veldig glad i ham, men i denne klubben er det enkelte ting som er viktigere, sier manager Kevin Keegan til BBC.

Men han får ikke forlate klubben umiddelbart.

- Jeg har sagt til Ben at han må bli her en uke til for jeg må finne en erstatter for ham og jeg vet han ikke vil svikte meg. Noen vil kanskje si at jeg er soft, men jeg ønsker ikke å holde Ben her mens hans familie og barn er sørpå, sier Keegan.

Nå tyder alt på at Fulham blir hans neste klubb.

- Vi har blitt enige, men han må gjennom en medisinsk test og vente til jeg har fått en erstatter på plass. Han har gjort et stort inntrykk her i klubben. Han er en innsatsfylt fyr og vi vil savne ham, avslutter City-manageren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag