RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil bort fra Molde

Foto: Stian Lysberg Solum (Scanpix)
Sist oppdatert:
Rune Ertsås (22) er lei av benketilværelsen i Molde.

Rune Ertsås er tredjevalg på topp hos 4-3-3-spillende Molde. Mame Biram Diouf har gjort jobben sin såpass bra at han har skrevet kontrakt med Manchester United. José Mota er andrevalg, mens nordtrønderen Ertsås er tredjevalg hos årets sølvmedaljevinnere og cupfinalister.

På kantene har Mattias Moström og Pape Pate Diouf okkupert de to ledige plassene med hell denne sesongen.

Ertsås har vært på banen i hele 22 av 30 seriekamper denne sesongen, men kun to av kampene har vært fra start. Nå vil spissen, som noterte seg for fire scoringer, se seg om etter andre alternativer.

- Hvis jeg får det som jeg vil, er jeg ikke Molde-spiller neste år. Jeg vil mer med fotballen enn å sitte på benken i Molde, sier Rune Ertsås til Trønder-Avisa.

- Jeg vet at to eliteserieklubber har meldt interesse for meg. Det er selvfølgelig veldig spennende, sier han videre.

Spissen vil ikke navngi hvilke klubber det gjelder.

Molde har samtidig gitt spilleren tillatelse til å prøvespille og se på forholdene i andre klubber. Rett etter helgens cupfinale reiser nordtrønderen trolig til Danmark for å sjekke forholdene i en dansk toppklubb.

- Vi har fått henvendelser fra flere klubber i Danmark som kan være interessert i Rune. En eventuell overgang til en annen klubb kan gå veldig fort, kanskje allerede neste uke, eller det kan dra litt ut i tid. Det vet man aldri i dette gamet, sier Sverre Mauseth som representerer Ertsås.

22-åringen har ett år igjen av kontrakten med Molde.

(ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere