Gå til sidens hovedinnhold

- Vil bruke 1,2 mrd. på én spiller

Roman Abramovitsj sier han er klar til å bruke 1,2 milliarder kroner på å skaffe én enkelt spiller til Chelsea - om han må.

Dermed sender Chelsea-eieren en kraftig advarsel til europeiske storklubber. Roman Abramovitsj sier han vil til enhver tid vil skaffe de beste spillerne i verden til Chelsea, koste hva det koste vil.

- Vi vil bruke 1,2 milliarder på en enkeltspiller, om vi må, sier han ifølge The Mirror.

Chelsea skal den siste tiden ha lagt inn bud på 700 millioner kroner på Ruud Van Nistelrooy og over en halv milliard på Arsenals Thierry Henry. London-klubben er nå klar til å sette ny rekord i overgangssum når overgangsvinduet åpner i januar.

- Dersom Pele var på markedet i dag verdsatt til 100 millioner pund, ville vi kanskje forsøkt å kjøpe ham, men vi ville aldri brukt 30 millioner pund på en "Joe Nobody", sier Chelsea-direktør Paul Smith til The Mirror.

- Vi vil ha den beste kvalitet til den riktige prisen. Vi vil ikke betale turistpriser, fortsetter han.

Flere navn knyttet til Chelsea

The Mirror spekulerer i at flere kjente navn kan komme til å bli hentet til Stamford Bridge i løpet av nærmeste fremtid. Med skader på midtbanespillerne Emmanuel Petit og Juan Veron, tror avisen en ny midtbanespiller står øverst på handlelisten. Ifølge avisen er følgende spillere på Chelseas ønskeliste:

  • Steven Gerrard (Liverpool)
  • Edgar Davids (Juventus)
  • Emerson (Roma)
  • Lucio (Bayer Leverkusen)
  • Roberto Ayala (Valencia)

- Men vi vil helst handle spiller som er tilgjengelige for å spille for oss i Champions League. Og det stemmer vi vil styrke midtbanen. Både Frank Lampard og Claude Makelele trenger hvile. Om Petit og Veron hadde vært skadefrie, hadde midtbanen vår ikke vært et problem, sier Chelsea-direktør Paul Smith.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot