*Nettavisen* Sport.

Vil bruke Solskjær som landslagstrener

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)

Norges Fotballforbund vil gjerne bruke Ole Gunnar Solskjær i en trenerrolle på et norsk landslag.

Manchester United-stjernen ønsker å bli trener når karrieren som spiller er slutt. Ifølge hans personlige manager, Jim Solbakken, vil han også gjerne begynne i en trenerrolle på det norske A-landslaget den dagen han gir seg som landslagsspiller.

- Det er jeg veldig glad for. Det blir viktig å benytte seg av den kompetansen han har, men aller helst ser jeg naturligvis at han fortsetter som spiller så lenge som mulig, sier landslagstrener Åge Hareide til TV 2 Nettavisen.

- Det er et veldig positivt signal fra Ole Gunnar at han vil bidra. Han sitter på mye kompetanse som vil være interessant for oss. Jeg kan ikke se inn i glasskula om hva som skjer i fremtiden, men det er veldig positivt at tidligere utenlandsproffer vil bidra. Nå er jo Gunnar Halle assistent-trener på G15-landslaget, mens Stig Inge Bjørnebye er assistent på A-landslaget. Jeg kan selvfølgelig ikke love han en bestemt rolle nå, men vi skal sikkert finne en måte å få brukt kompetansen hans på, sier NFFs generalsekretær, Karen Espelund, til TV 2 Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.