Gå til sidens hovedinnhold

- Vil by 70 millioner for Skjelbred

RBK-spilleren skal være ettertraktet i flere Premier-League klubber.

Per Ciljan Skjelbred var i Newcastles søkelys i sommerens overgangsvindu, men daværende manager Kevin Keegan skal ha satt ned foten og gitt sitt klare nei til overgangen.

Nytt forsøk
Men nå er Keegan historie på St. James' Park, og dersom Mike Ashley fortsatt er eier av klubben når overgangsvinduet åpner i januar, vil klubben gjøre et nytt forsøk på å hente Skjelbred. Dette melder den britiske avisen Chronicle.

Ifølge en kilde nær Skjelbred skal en overgang være rett rundt hjørnet.

- Klubbene skal allerede være enige om en overgang for Per Ciljan Skjelbred fra Rosenborg til Newcastle. Men det avhenger av at Mike Ashley er eier og at Joe Kinnear er trener etter nyttår. Ingenting blir offisielt før det, sier kilden til Chronicle.

Budet fra Newcastle kan komme til å ligge på rundt 70 millioner kroner.

- Ikke hørt noe
Men Skjelbreds agent, Andreas Ekker, avkrefter ryktet.

- Jeg har absolutt ikke hørt noe fra Newcastle. Dette stiller jeg meg uforstående til. Jeg har aldri snakket med Newcastle, sier han til TV 2 Sporten.

Ekker bekrefter derimot at det er andre Premier League-klubber som skal være aktuelle for Skjelbred, og sier at han har vært i dialog med flere toppklubber i England.

Skjelbred skal ha vært skuffet da overgangen gikk i vasken i sommer, men nå kan det altså gå mot en proffdrøm for unggutten.

Men det er ikke bare Newcastle som er sugne på å sikre seg trønderens underskrift. Bolton, Blackburn, Hull, Tottenham og Aston Villa skal alle være interessert i Skjelbreds tjenester.

Chronicle melder også at John Carew skal ha anbefalt Skjelbred på det varmeste til Villa-manager Martin O'Neill.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Best i test: Maskinene som gjør frityrmaten sunn

Kommentarer til denne saken