Vil bytte Silvestre mot Torres

Foto: REUTERS/Susana Vera (Scanpix)

Manchester United planlegger å tilby Atletico Madrid Mikael Silvestre pluss en ukjent sum for å sikre seg stjernespissen Fernando Torres når overgangsvinduet åpner i januar.

29.11.06 11:54

Mikael Silvestre vurderer å skifte klubb og ønsker seg til spanske La Liga.

Nå kan forsvarsspilleren få ønsket i oppfyllelse.

Byttes mot Torres
Fernando Torres har stått på Manchester United-manager Sir Alex Fergusons ønskeliste i en årrekke. Atletico Madrid har imidlertid så nektet å selge superspissen.

Men ifølge Manchester Evening News kan den spanske klubben gå med på et salg dersom Mikael Silvestre går motsatt vei.

- Muligheten for at Silvestre kan være involvert i avtalen kan friste Atletico til å gå med på et salg, skriver den anerkjente Manchester United-reporteren Stuart Mathieson i Manchester Evening News’ onsdagsutgave.

Manchester United må likevel åpne lommeboken for å kunne sikre seg Torres. Atletico Madrid vil nemlig ikke gå med på å selge den spanske landslagsspissen for mindre enn 280 millioner kroner.

Kan spille i Champions League
Sir Alex Ferguson skal også ha andre kandidater på blokken om han ikke lykkes i å sikre seg Torres. Både Jermain Defoe og Charltons Darren Bent vurderes på Old Trafford, men Torres er et klart førstevalg.

At Torres, som var en av Spanias beste spillere under sommerens VM-sluttspill i Tyskland, kan spille i Champions League ettersom Atletico ikke kvalifiserte seg for Europacupen denne sesongen gjør ikke akkurat interessen noen mindre.

Bør Manchester United kjøpe Torres? Diskuter med andre fotballfans i kommentarfeltet under!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.