Gå til sidens hovedinnhold

Vil bytte ut Gerrard igjen

Liverpool-manager Rafael Benitez vil ikke nøle med å bytte ut Steven Gerrard igjen - hvis han mener det er til lagets beste.

De fleste Liverpool-fans forsto lite da Steven Gerrard ble byttet ut samtidig med at Liverpool jaktet på vinnermålet i lørdagens kamp mot Everton.

Gerrard selv så også perpleks ut, og selv om han ikke har uttalt seg om hendelsen så gjør han det veldig klart i biografien sin om hva han mener om det å bli byttet ut.

- Jeg hater å bli byttet ut, og sliter voldsomt med å takle det.

Rafael Benitez er imidlertid krystallklar på at Gerrard vil ofres igjen - hvis spanjolen mener det er til det beste for laget.

- Jeg kan forstå reaksjonen hans. Steven er en nøkkelspiller for oss, men alt er fortsatt som før. Hvis jeg trenger å bruke ham, så vil jeg gjøre det. Hvis jeg bytter ham ut, så er det fordi jeg mener at det er til lagets beste. Han vet hva jeg ønsker, og Lucas bidro også mye til seieren så alt er ok, sier Liverpool-manageren til The Times.

Etter ett poeng på de to første mesterligakampene er han klar på at det er kun seier som gjelder onsdag.

- Vi har ikke råd til å tape. Hvis vi gjør det så blir det veldig, veldig vanskelig å komme oss videre. Vi må vinne. Blir det uavgjort så er vi nemlig også avhengig av andre resultater i gruppa, sier han.

John Arne Riise håper at seieren på overtid mot Everton var et lite vendepunkt.

- Vi har hatt noen få nedturer i år. Vi har mistet noen poeng i Mesterligaen og i serien, men seieren mot Everton var positiv og noe vi kan bygge videre på. Vi har vært i denne situasjonen før, og vi er klar over at det nå handler om hente inn poeng, sier han til Liverpools nettsider.

Benitez, Gerrard og Liverpool møter Besiktas på bortebane onsdag. Følg kampen her fra 20.45.

Er Steven Gerrards betydning overvurdert, eller bør han være på banen hele tiden i de viktige kampene? Si din mening i kommentarfeltet under.

Reklame

Rekordlav pris på Garmin-favoritt