RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil danke ut David James

Sist oppdatert:
Manchester City eller Bolton? Neste uke kan det avgjøres. Ali Al-Habsi heller litt mot Manchester City. Han vil danke ut David James.

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): - James begynner jo å bli gammel. Han har kanskje bare ett år igjen. Jeg tenker ikke bare på pengene. Jeg tenker litt på hvor det er størst muligheter for å få spille også, sier Ali Al-Habsi til TV 2 Nettavisen etter en strålende kamp mot Aalesund søndag.

Var spiss
Neste uke kommer Lyn-keeperens agent til Oslo. Da skal det bestemmes om det blir overgang til Manchester City eller Bolton Wanderers. Begge har kommet med tilbud. Alt tyder på at en av de to Premier League-klubbene får omanerens underskrift.

Det skal de trolig være glade for. Ali Al-Habsi er klar for å ta steget videre. Han er 23 år og kanskje den beste keeperen i eliteserien. Han er stor, sterk, smart - og god med beina. Det viste han eksempler på da Aalesund-angripere ble spilt fri og løp fra et tregt, men robust Lyn-forsvar søndag. Al-Habsi løp ut, dempet ballen, og banket den bort.

Ikke alle keepere i Norge klarer det, uten å nevne navn.

- Jeg spilte mye spiss frem til jeg var 17 år, avslører Al-Habsi.

- Jeg elsker Aalesund
23-åringen var imidlertid ikke den eneste gode keeperen på Ullevaal søndag. Og heller ikke den eneste med en Premier League-drøm i magen.

Den andre heter Adin Brown, og ble hentet av Aalesund før forrige sesong. Noe han er sjeleglad for.

- Jeg elsker byen og folket. Jeg har alltid drømt om å spille i Europa, og jeg kan takke Aalesund for at drømmen min gikk i oppfyllelse, sier en åpenhjertig amerikaner til TV 2 Nettavisen.

- Rosenborg ville ha meg
Ifølge Brown selv prøvde Rosenborg å hente ham til Lerkendal for fem år siden. De skal ha lagt en million dollar på bordet. Men ligaen som Brown spilte i, nektet å gå med på det. Brown hadde ingenting han skulle ha sagt. Fire andre europeiske lag har ifølge Brown også vært interessert. Deriblant Feyenoord.

Nå er han glad for å være i Aalesund, men legger ikke skjul på at et tilbud fra Premier League hadde vært interessant. Og ingen kan vel egentlig klandre ham for det.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere