Vil endre på Langoddsen

Norsk Tipping åpner nå for å endre oddssettingen fortløpende på Langoddsen – såkalt slashing. Men på Hamar understreker man at Langoddsen i prinsippet opererer med faste odds.

18.08.03 14:49

Norsk Tipping har i større og større grad stengt kamper for spill, dersom styrkeforholdet mellom lagene er vesentlig endret etter at oddsen ble satt.

- I blant dukker det opp tilfeller der oddsen på en kamp på Langoddsen ikke stemmer overens med det reelle styrkeforholdet lagene i mellom, fordi forutsetningene har endret seg vesentlig etter at oddsen ble satt. I slike tilfeller har Norsk Tipping med hjemmel i spillereglene nå muligheten til å regulere oddsen, som et alternativ til å stenge kampen for spill, heter det i en pressemelding fra Norsk Tipping.

Alternativ

- Det er ikke meningen at dette verktøyet skal brukes ukritisk, men derimot tas i bruk som et alternativ til å stenge kamper for spill, når forretningsmessige hensyn tilsier dette. Prinsippet om at Langoddsen opererer med fast odds er selvfølgelig fortsatt gyldig.

- I tilfeller der oddsen er endret, vil dette kunngjøres på tekst-tv, på Norsk Tippings Internett-sider og på oppslag hos kommisjonærene. Vi håper at spillerne vil være fornøyd med at spilleobjekter ikke lenger alltid stenges når forutsetningene endres vesentlig, slik at de fortsatt kan spille på ønsket kombinasjon, om enn med endret odds, heter det videre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.