RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tor Richardsen (Scanpix)

Vil fjerne Kjetil Rekdal

Spillerne i Lierse er svært misfornøyde med Kjetil Rekdal.

Den belgiske avisen Gazet van Antwerpen skriver at spillerne i Lierse er så misfornøyde med å ha Kjetil Rekdal som trener at de har skrevet et brev til styret i klubben hvor de ber om at han fjernes. Det melder NRK.

- Hans måte å jobbe på skaper irritasjon hos spillerne, for selv om hans måte å lede et fotballag på slo an i Norge, gjør den ikke det her i Lierse. Hver mandag må spillerne løpe i skogen, mens det er spill 11 mot 11 nesten hver dag. Dette er ikke spillerne fornøyde med.

Spillerne klager også over Rekdals holdninger, og hevder at han til og med kommer for sent til treninger og spillermøter.

- Kortspilling virker av og til å være viktigere for Rekdal enn fotball, hevder de.

Rekdal ble hentet til klubben for å redde plassen i den belgiske toppserien. Da Rekdal tok over den skakkjørte belgiske klubben i november i fjor, lå de desidert sist med kun to poeng etter 13 kamper. Laget har tatt 16 poeng på de siste 16 kampene, men ligger hele ti poeng fra sikker grunn med bare fem serierunder igjen.

Klubbpresident Leo Theyskens erkjenner at han har hørt om misnøyen, men at styret likevel vil beholde nordmannen som trener ut sesongen.

- Men garantert ikke lenger enn det, skriver avisa.

Det lyktes ikke Nettavisen å komme i kontakt med Kjetil Rekdal fredag kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere