FØLG TOTTENHAM - MANCHESTER UNITED LIVE FRA 18.30!

Kanskje er han sommerens beste kjøp, Rafael van der Vaart.

Tottenham hentet nederlenderen fra Real Madrid på overtid før transfervinduet stengte, og angrepsspilleren har vist seg vel verdt pengene: Van der Vaart står allerede med fem scoringer for Tottenham, og er én av grunnene til at laget kun ligger to poeng bak Arsenal på andreplass.

Og før møtet med Manchester United på Old Trafford på lørdag, lover nederlenderen at han kommer til å bli værende i klubben i lang tid.

Tror på gull
- Jeg vil bli i Tottenham. Jeg kommer til å være her i lang tid, sier spilleren til tv-kanalen ESPN, ifølge Daily Star.

Van der Vaart tror nemlig at Tottenham kan komme til å kjempe om seriegullet i England - mens han ennå er i klubben.

- Det er et lite skritt fram, men det er fortsatt bare et skritt. Jeg tror at det kan være mulig i løpet av noen få år, for alt er mulig. Ser du på laget, er det ingen som ønsker å forlate klubben. Det forteller mye, mener 27-åringen.

Lover å score
Når Tottenham gjester Manchester United på lørdag, har laget muligheten til å slå de røde djevlene på «Drømmenes teater» for første gang siden 1989. Faktisk kom Spurs' siste borteseier mot en av de «fire store» (Manchester United, Chelsea, Liverpool og Arsenal) mot Liverpool for hele 17 år siden.

Van der Vaart håper - og tror - at han kan hjelpe Tottenham til en milepæl av en triumf.

- Jeg venter fortsatt på mitt første bortemål. Jeg var nær mot Fulham, men jeg skal score mot Van Der Sar, lover han.

Kanskje kan det være starten på noen virkelig gode år for Tottenham-supporterne, som ikke har sett sitt lag vinne den engelske ligaen siden 1961.

- Jeg vil gjøre dette til en virkelig stor klubb, og jeg håper vi kan vinne noe. Jeg tror det er mulig - det er derfor jeg er her, mener i hvert fall Rafael van der Vaart.

Kampen følger du direkte i Nettavisens LIVE-system fra klokken 18.30!

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!HTML EMBED