RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil forlenge med 5 av 12

Foto: Marius Torgersrud (Scanpix)
Sist oppdatert:
Kun fem av de 12 kontraktsløse spillerne som var med på Kongsvingers opprykk får være med på eliteserieeventyret.

Hele 12 spillere står uten kontrakt med Kongsvinger foran kommende eliteseriesesong. Nå avslører klubben at kun fem av disse vil få tilbud om ny kontrakt – i denne omgang.

Ørjan Berg Hansen, Johan Nilsson Guiomar, Magnus Sylling Olsen, Olav Tuelo Johannesen og Kai Olav Ryen vil alle bli tilbud om ny kontrakt i disse dager.

– Det er disse fem vi mener har prestert eller utviklet seg best. Dette er spillere som i fjor høst var nær et nedrykk til 2. divisjon, men som vi mener vil være rustet til eliteseriespill etter en vinter til med trening, sier KIL-leder Morten Kristiansen til Glåmdalen.

TUIL neste?
Det betyr at Jonas Johansen og Glenn Atle Larsen må finne seg nye klubber. Fredrik Nilsen, Steinar Strømnes og Andreas Moen er «satt på vent» av sportslig utvalg.

– Når det gjelder Steinar (Strømnes) og Andreas (Moen) vil de bli vurdert i forhold til hva som er mulig å hente inn utenfra. Vi må se på balansen i laget. Akkurat nå har vi blant annet to forsvarere under kontrakt, sier Kristiansen.

Johansen vender trolig snuten hjemover og tar over plassen til Morten Giæver på midtbanen til Tromsdalen. Giæver flytter nemlig til Oslo, og Tromsdalen-trener Morten Pedersen har uttalt at han svært gjerne ser Johansen i TUIL-trøya neste sesong.

Lånes ut?
De lokale ungguttene Sverre Digerud og Lars Christian Krohg Gerson blir trolig med videre på en eller annen måte.

– Det er mulig Sverre og Lars Christian vil ha best utbytte av å bli leid ut til en klubb i 1. divisjon eller toppen av 2. divisjon. Hos oss er det enten eliteserie eller rekruttlaget i 3. divisjon, sier Kristiansen.

Samtidig vil nok klubbens nye trener, Trond Amundsen, se seg om etter forsterkninger. Ifølge Glåmdalen står Sarpsborg 08s Øyvind Hoås høyt oppe på ønskelista. (ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere