RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil gi 700 mill. for van Nistelrooy

Sist oppdatert:
Chelsea avslører at klubben er innstilt på å punge ut 700 millioner Ruud van Nistelrooy hvis United-stjernen blir tilgjengelig.

Klubben skal ha fått klarsignaler til å bruke opp til 100 millioner pund - eller svimlende 1,1 milliarder kroner - på en enkelt spiller dersom den rette typen skulle dukke opp.

London-klubben er likevel krystallklar på at til tross for Roman Abramovichs vanvittige rikdom, er det uaktuelt å sløse med pengene når ovregangsvinduet åpner igjen i januar.

Vil ha spiss
Chelsea-boss Paul Smith sier klubben primært er ute etter en midtstopper og en midtbanespiller. Det er imidlertid klart at klubben sikler etter å skaffe seg en angriper i den ypperste verdensklasse. Sist uke gjorde Stamford Bridge-klubben sitt andre fremstøt mot Thierry Henry på et halvt år.

Abramovich har imidlertid motvillig innsett at Arsenal-spissen ikke er til salgs, ikke en gang for 600 millioner kroner. Smith utelukker ikke likevel ikke at Chelsea vil overgå dette budet dersom en spiller av samme kaliber blir tilgjengelig.

- Hvis Pele var til salgs på dagens marked for 1 milliard kroner, ville vi kanskje kjøpt ham, men vi betaler aldri 300 millioner for " hvermannsen". Hvis Ruud van Nistelrooy hadde en prislapp på 700 millioner og vi vurderte det som en god investering, ja da ville vi nok betalt det, sier Paul Smith.

- Det dreier seg ikke om beløpet, men om å få valuta for pengene, legger han til.

Forhandler om ny kontrakt
Ruud van Nistelrooy er for tiden i forhandlinger om ny kontrakt med Manchester United, som er livredde for at Real Madrid skal snappe superspissen. Nå må Alex Ferguson & Co. fosvare seg mot " angrep" fra to flanker, etter at Chelsea også signaliserer interesse for den nederlandske superspissen.

For til tross for at van Nistelrooy benytter en hver anledning til å understreke at han elsker Manchester United, har han uttalt at "alt er mulig" når han ble konfrontert med Real Madrids interesse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere