RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix/Ap

Vil gi 800 millioner for denne duoen

Sist oppdatert:
Chelsea vil ruste opp kraftig før neste sesong.

Chelsea har hatt en skuffende sesong så langt og er allerede ute av tittelkampen når det gjenstår åtte runder av Premier League-sesongen.

Klubben ser nå på flere offensive alternativer som kan gi et løft når 2012-2013-sesongen sparkes i gang i august.

Gigantbud
Ifølge Daily Telegraph vurderer Roman Abramovitsj å legge i underkant av 800 millioner kroner på bordet for å hente Cristiano Ronaldo og Gonzalo Higuain fra Real Madrid til Stamford Bridge.

Den spanske hovedstadsklubben vil trolig kjempe hardt for å beholde Ronaldo, som i helgen ble den spilleren som raskest har nådd 100 mål i den spanske ligaens historie. Avisen spekulerer imidlertid i at portugiseren har et litt kjølig forhold til en del av de spanske spillerne og fansen på Bernabeu.

Et bud vil også sette i gang nye spekulasjoner rundt José Mourinhos mulige retur til Stamford Bridge.

Den portugisiske duoen kan også få følge av Gonzalo Higuain, som var nær en overgang til Chelsea for to år siden. 24-åringen skal ikke være spesielt fornøyd med å dele på spilletiden med Karim Benzema i Madrid og vil muligens vurdere en overgang bort fra klubben.

Lavezzi og Cavani som backup
Daily Telegraph hevder at et samlet bud på Napoli-duoen Edinson Cavani og Ezequiel Lavezzi også noe Roman Abramovitsj vurderer. Ifølge avisen vil de målfarlige angriperne koste til sammen 530 millioner kroner.

Det er ikke usannsynlig at Didier Drogba, Florent Malouda, Salomon Kalou, Paulo, Ferreira, José Bosingwa og Hilario alle forsvinner ut porten på Stamford Bridge denne sommeren.

Det settes også spørsmålstegn ved Ashley Cole og Frank Lampards framtid på Stamford Bridge, mens Daniel Sturridge kan bli solgt for å skaffe midler til spillerkjøp.

Mye tyder på at Chelsea ønsker å plukke fra øverste hylle når erstatterne skal hentes inn, og Hulk skal være et av navnene på ønskelisten.

For øyeblikket ligger Chelsea på femteplass i Premier League, fem poeng bak Tottenham på fjerde. En plass i neste års Champions League er trolig avgjørende for at klubben skal kunne tiltrekke seg spillere som tilhører den absolutte verdenstoppen til sommeren.

Neste hinder på vei mot en Champions League-plass neste sesong er Aston Villa, som venter på Villa Park søndag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere